середу, 3 травня 2017 р.

Відбулася Х Всеукраїнська олімпіада "Юні знавці Біблії-2017"



Майбутнє особистості, сім’ї, держави, людського суспільства і цивілізації в цілому значною мірою залежить від того, які цінності закладаються в душі молодого покоління.
Для духовно-морального виховання молодого покоління потрібно все ширше використовувати такі виховні форми, методи і засоби виховного впливу, які вже перевірені національним і зарубіжним педагогічним досвідом і засвідчили свою ефективність. Йдеться про заходи, які використовують виховний потенціал Біблії і християнських цінностей.
У зв’язку з цим важливою формою духовно-морального виховання дітей та молоді стала Всеукраїнська олімпіада «Юні знавці Біблії», яка проходить на базі науково-дослідницької лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія». З 2013 року в олімпіаді беруть участь діти дошкільного віку, учні професійно-технічних училищ і студенти вищих навчальних закладів.
У 2017 році в олімпіаді від Сумської області взяли участь і стали лауреатами:
- Ковальчук Дарина учениця ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», викладач Ревенко Тетяна Василівна;
- Литвинова Марія учениця ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», викладач Одеська Алла Іванівна;
- Вариця Анна учениця Путивльської ЗОШ-інтернат, викладач Цирулик Олена Миколаївна.
Вітаємо учасників, щиро дякуємо викладачам за сумлінну працю та бажаємо подальших творчих успіхів!




Немає коментарів:

Дописати коментар